Design furniture

Online design furniture aankopen

Zin om online design furniture te bestellen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je design furniture aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle furniture staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De furniture zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je design furniture bij je thuis of op kantoor. Zo heb je eindelijk design in huis, met een simpele klik!.

Designers: van Verner Panton tot Charles le Corbusier

Bij Retrofurnish vind je reproductie furniture van beroemde designers. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. Bij ons vind je furniture van bekende designers zoals Charles Eames en Verner Panton!

Design bij RetroFurnish

Retrofurnish is een gloednieuw concept dat design furniture online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle design furniture hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Kwaliteit en stijl: voor design liefhebbers onder ons!

Goedkope design furniture

Design furniture zijn mooi, maar je wilt er niet altijd de volle prijs voor betalen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie furniture zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Neem zeker een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door mooie meubelen!

Denk niet langer na over design furniture! Koop ze nu op de online shop van Retrofurnish