Design meubelen

Designers: van Mies van der Rohe tot Marcel Breuer

Voor een meubel van een bekende ontwerper moet je bij Retrofurnish zijn. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. Bij ons vind je meubelen van bekende designers zoals Charles Eames en Verner Panton!

Online design meubelen aankopen

Zin om online design meubelen te bestellen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je design meubelen aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle meubelen staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De meubelen zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je design meubelen bij je thuis of op kantoor. Zo heb je eindelijk design in huis, met een simpele klik!.

Goedkope design meubelen

De meubelen van designers zijn hip en trendy, maar het is niet gemakkelijk om de stuks aan redelijke prijzen te verkrijgen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie meubelen zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Neem zeker een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door mooie meubelen!

Online meubels bij RetroFurnish

Bij Retrofurnish ben je op de juiste plaats voor design meubelen. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle design meubelen hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Voor een perfecte meubel aankoop!

Twijfel niet meer over replica meubelen! Surf snel naar Retrofurnish