Design meubels

Prijzen design meubels

Design meubels zijn mooi, maar je wilt er niet altijd de volle prijs voor betalen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie meubels zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Bezoek onze online meubelshop en kies je favoriete meubel uit!

Online design meubels bestellen

Kriebelt het om online meubels te bestellen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je design meubels aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle meubels staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De meubels zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je design meubels bij je thuis of op kantoor. In een mum van tijd is je huis stijlvol met unieke meubels!.

Design bij RetroFurnish

Online meubels bestellen? Doe het bij Retrofurnish. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle design meubels hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Kortom: kwaliteitsvolle meubels online!

Designers: van Mies van der Rohe tot Marcel Breuer

Retrofurnish heeft replica meubels van zeer veel verschillende designers in haar gamma. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. Bij ons vind je meubels van bekende designers zoals Charles Eames en Verner Panton!

Twijfel niet meer over replica meubelen! Surf snel naar Retrofurnish