Design sofa's

Over RetroFurnish

Retrofurnish is uniek in zijn soort: online sofa's voor een prikje. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle design sofa's hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Kwaliteit en stijl: voor design liefhebbers onder ons!

Online design sofa's aanschaffen

Zin om online design sofa's te bestellen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je design sofa's aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle sofa's staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De sofa's zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je design sofa's bij je thuis of op kantoor. Zo heb je eindelijk design in huis, met een simpele klik!.

Budget design sofa's

Design kopen kan vaak vrij duur uitvallen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie sofa's zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Surf naar onze online catalogus en bestel nu design meubelen!

Designers: van Verner Panton tot Charles le Corbusier

Alle ontwerpen van bekende designers zijn beschikbaar bij Retrofurnish. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. Marcel Breuer, Verner Panton,…je noemt het maar op: wij hebben de beste designers in huis!

Denk niet langer na over design sofa's! Koop ze nu op de online shop van Retrofurnish