Design stoelen

Online design stoelen kopen

Zin om online design stoelen te bestellen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je design stoelen aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle stoelen staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De stoelen zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je design stoelen bij je thuis of op kantoor. Zo heb je eindelijk design in huis, met een simpele klik!.

Betaalbare design stoelen

Unieke meubelen kunnen prijzig zijn. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie stoelen zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Bezoek onze online meubelshop en kies je favoriete meubel uit!

Over RetroFurnish

Retrofurnish is een gloednieuw concept dat design stoelen online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle design stoelen hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Voor een stijlvol huis!

Designers: van Verner Panton tot Charles le Corbusier

Alle ontwerpen van bekende designers zijn beschikbaar bij Retrofurnish. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. Marcel Breuer, Verner Panton,…je noemt het maar op: wij hebben de beste designers in huis!

Denk niet langer na over design stoelen! Koop ze nu op de online shop van Retrofurnish