Design tafels

Designers: van Charles Le Corbusier tot Charles Eames

Alle ontwerpen van bekende designers zijn beschikbaar bij Retrofurnish. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. Bij ons vind je tafels van bekende designers zoals Charles Eames en Verner Panton!

Online design tafels kopen

Zin om online design tafels te bestellen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je design tafels aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle tafels staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De tafels zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je design tafels bij je thuis of op kantoor. In een mum van tijd is je huis stijlvol met unieke meubels!.

Over RetroFurnish

Bij Retrofurnish ben je op de juiste plaats voor design tafels. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle design tafels hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Voor een stijlvol huis!

Prijzen design tafels

Design tafels zijn mooi, maar je wilt er niet altijd de volle prijs voor betalen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie tafels zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Klik op onze online shop en koop design!

Denk niet langer na over design tafels! Koop ze nu op de online shop van Retrofurnish