Design zetels

Online design zetels aankopen

Wil je graag unieke design zetels kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je design zetels aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle zetels staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De zetels zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je design zetels bij je thuis of op kantoor. In een mum van tijd is je huis stijlvol met unieke meubels!.

Goedkope design zetels

De zetels van designers zijn hip en trendy, maar het is niet gemakkelijk om de stuks aan redelijke prijzen te verkrijgen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie zetels zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Surf naar onze online catalogus en bestel nu design meubelen!

Designers: van Charles Le Corbusier tot Charles Eames

Bij Retrofurnish vind je reproductie zetels van beroemde designers. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. Bij ons vind je zetels van bekende designers zoals Charles Eames en Verner Panton!

Design bij RetroFurnish

Retrofurnish is uniek in zijn soort: online zetels voor een prikje. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle design zetels hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Kortom: kwaliteitsvolle meubels online!

Snel naar Retrofurnish voor de mooiste design zetels