Eames designmeubels

Online Eames designmeubels kopen

Wil je graag unieke Eames designmeubels kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via de webshop kan je online Eames designmeubels aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Een webshop is supervoordelig. Alle designmeubels staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De designmeubels zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design designmeubels van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Eames designmeubels. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Eames designmeubels heb je unieke design meubels in je woning staan.

Prijzen Eames designmeubels

Hoe mooi de design meubelen van Eames ook zijn, meestal hangt er een meer dan behoorlijk prijskaartje aan vast. Dit is echter niet het geval wanneer je Eames designmeubels online koopt. Wil je graag een op Eames geinspireerd meubelstuk en er geen fortuin aan kwijt zijn? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door onze design stukken!

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Eames designmeubels online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Eames designmeubels hoeven niet altijd duur te zijn! We stellen unieke meubelen voor die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken naar jouw favoriete meubeldesigner. Kortom: kwaliteitsvolle meubels online!

Eames Van Eames Lounge Chair Wood tot Plastic Armchair

Eames en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die nog steeds gewild zijn over de hele wereld. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Eames designmeubels uit die materialen nog altijd vlot verkocht op de markt. De kenmerkende materialen van de Eames designmeubels maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. En die kan jij ook in je eigen woning zetten!

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Eames designmeubels! Voor een design look in je eigen huis