Eames designs

Prijzen Eames designs

Hoe mooi de design meubelen van Eames ook zijn, ze zijn alleminst goedkoop. Dit is echter niet het geval wanneer je Eames designs online koopt. Wil je graag een op Eames geinspireerd meubelstuk maar er niet de volle prijs voor betalen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door onze unieke meubeldesigns en aantrekkelijke prijzen!

Eames Van Eames Lounge Chair Wood tot Plastic Armchair

Eames en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die nog steeds gewild zijn over de hele wereld. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Eames designs uit die materialen nog altijd vlot verkocht op de markt. De kenmerkende materialen van de Eames designs maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. Design is nu ook toegankelijk voor jou!

Online Eames designs kopen

Wil je graag unieke Eames designs kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via de webshop kan je online Eames designs aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. De online meubel shop biedt niets dan voordelen. Alle designs staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De designs zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design designs van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Eames designs. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Eames designs heb je unieke design meubels in je woning staan.

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Eames designs online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Eames designs hoeven niet altijd duur te zijn! Wij bieden design meubelen aan die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op jouw favoriete design stoel of tafel. Kortom: kwaliteitsvolle meubels online!

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Eames designs! Voor design in je woonkamer of slaapkamer