Eames designstoelen

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Eames designstoelen online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Eames designstoelen hoeven niet altijd duur te zijn! RetroFurnish presenteert unieke meubelen die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op jouw favoriete design stoel of tafel. Kortom: een unieke meubel shop!

Prijzen Eames designstoelen

Hoe mooi de design meubelen van Eames ook zijn, goedkoop zijn ze niet. Dit is echter niet het geval wanneer je Eames designstoelen online koopt. Wil je graag een op Eames geinspireerd meubelstuk maar er niet de volle prijs voor betalen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door onze prachtige designs en de lage prijzen!

Eames Van Eames Lounge Chair Wood tot Plastic Armchair

Eames en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die nog steeds gewild zijn over de hele wereld. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Eames designstoelen uit die materialen nog altijd vlot verkocht op de markt. De kenmerkende materialen van de Eames designstoelen maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. En die kan jij ook in je eigen woning zetten!

Online Eames designstoelen kopen

Wil je graag unieke Eames designstoelen kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubelshop kan je online Eames designstoelen aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Een webshop is supervoordelig. Alle designstoelen staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De designstoelen zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design designstoelen van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Eames designstoelen. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Eames designstoelen kan u de levering verwachten.

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Eames designstoelen! Voor design in je woonkamer of slaapkamer