Eames furniture

Prijzen Eames furniture

Hoe mooi de design meubelen van Eames ook zijn, je betaalt er al snel een flinke duit voor. Dit is echter niet het geval wanneer je Eames furniture online koopt. Wil je graag een op Eames geinspireerd meubelstuk maar er een redelijke prijs voor betalen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door onze design stukken!

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Eames furniture online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Eames furniture hoeven niet altijd duur te zijn! We stellen unieke meubelen voor die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op jouw favoriete design stoel of tafel. Kortom: een unieke meubel shop!

Eames Van Eames Lounge Chair Wood tot Plastic Armchair

Eames en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die nu nog steeds veel invloed uitoefenen in de designwereld. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Eames furniture uit die materialen vlotjes verkocht aan kunstliefhebbers. De kenmerkende materialen van de Eames furniture maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. En die kan jij ook in je eigen woning zetten!

Online Eames furniture kopen

Wil je graag unieke Eames furniture kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubelshop kan je online Eames furniture aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. De online meubel shop biedt niets dan voordelen. Alle furniture staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De furniture zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design furniture van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Eames furniture. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Eames furniture heb je unieke design meubels in je woning staan.

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Eames furniture! Voor een design look in je eigen huis