Eames meubelen

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Eames meubelen online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Eames meubelen hoeven niet altijd duur te zijn! RetroFurnish presenteert unieke meubelen die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken naar jouw favoriete meubeldesigner. Kortom: kwaliteitsvolle meubels online!

Online Eames meubelen kopen

Wil je graag unieke Eames meubelen kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Op onze online shop kan je online Eames meubelen aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Een online design shop is voordelig en kwaliteitsvol. Alle meubelen staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De meubelen zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design meubelen van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Eames meubelen. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Eames meubelen kan u de levering verwachten.

Eames Van Eames Lounge Chair Wood tot Plastic Armchair

Eames en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die invloed uitoefenen op architecten en design liefhebbers. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Eames meubelen uit die materialen vlotjes verkocht aan kunstliefhebbers. De kenmerkende materialen van de Eames meubelen maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. Koop ze snel en geef je woning een unieke touch!

Prijzen Eames meubelen

Hoe mooi de design meubelen van Eames ook zijn, je betaalt er al snel een flinke duit voor. Dit is echter niet het geval wanneer je Eames meubelen online koopt. Wil je graag een op Eames geinspireerd meubelstuk maar er niet de volle prijs voor betalen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door unieke design meubelen aan een prikje!

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Eames meubelen! Voor unieke meubels bij jou thuis