Eames meubels

Prijzen Eames meubels

Hoe mooi de design meubelen van Eames ook zijn, ze zijn alleminst goedkoop. Dit is echter niet het geval wanneer je Eames meubels online koopt. Wil je graag een op Eames geinspireerd meubelstuk en er geen fortuin aan kwijt zijn? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door onze design stukken!

Online Eames meubels kopen

Wil je graag unieke Eames meubels kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Dankzij de webshop kan je online Eames meubels aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Een webshop is supervoordelig. Alle meubels staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De meubels zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design meubels van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Eames meubels. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Eames meubels staan de design meubels bij u thuis.

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Eames meubels online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Eames meubels hoeven niet altijd duur te zijn! We stellen unieke meubelen voor die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op jouw favoriete design stoel of tafel. Kortom: een kwaliteitsvolle online meubelwinkel!

Eames Van Eames Lounge Chair Wood tot Plastic Armchair

Eames en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die invloed uitoefenen op architecten en design liefhebbers. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Eames meubels uit die materialen vlotjes verkocht aan kunstliefhebbers. De kenmerkende materialen van de Eames meubels maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. En die kan jij ook in je eigen woning zetten!

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Eames meubels! Voor unieke meubels bij jou thuis