Eames sofa's

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Eames sofa's online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Eames sofa's hoeven niet altijd duur te zijn! We stellen unieke meubelen voor die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op meubel designer en meubelstuk. Kortom: kwaliteitsvolle meubels online!

Eames Van Eames Lounge Chair Wood tot Plastic Armchair

Eames en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die nu nog steeds veel invloed uitoefenen in de designwereld. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Eames sofa's uit die materialen vlotjes verkocht aan kunstliefhebbers. De kenmerkende materialen van de Eames sofa's maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. Koop ze snel en geef je woning een unieke touch!

Online Eames sofa\'s kopen

Wil je graag unieke Eames sofa's kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Dankzij de webshop kan je online Eames sofa's aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Een webshop is supervoordelig. Alle sofa's staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De sofa's zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design sofa's van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Eames sofa's. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Eames sofa\'s heb je unieke design meubels in je woning staan.

Prijzen Eames sofa\'s

Hoe mooi de design meubelen van Eames ook zijn, goedkoop zijn ze niet. Dit is echter niet het geval wanneer je Eames sofa's online koopt. Wil je graag een op Eames geinspireerd meubelstuk en niet bedrogen uitkomen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door onze unieke meubeldesigns en aantrekkelijke prijzen!

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Eames sofa's! Voor een design look in je eigen huis