Eames stoelen

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Eames stoelen online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Eames stoelen hoeven niet altijd duur te zijn! We stellen unieke meubelen voor die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken naar jouw favoriete meubeldesigner. Kortom: een unieke meubel shop!

Prijzen Eames stoelen

Hoe mooi de design meubelen van Eames ook zijn, je betaalt er al snel een flinke duit voor. Dit is echter niet het geval wanneer je Eames stoelen online koopt. Wil je graag een op Eames geinspireerd meubelstuk maar er een redelijke prijs voor betalen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door onze prachtige designs en de lage prijzen!

Eames Van Eames Lounge Chair Wood tot Plastic Armchair

Eames en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die invloed uitoefenen op architecten en design liefhebbers. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Eames stoelen uit die materialen vlotjes verkocht aan kunstliefhebbers. De kenmerkende materialen van de Eames stoelen maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. Koop ze snel en geef je woning een unieke touch!

Online Eames stoelen kopen

Wil je graag unieke Eames stoelen kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via de webshop kan je online Eames stoelen aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. De online meubel shop biedt niets dan voordelen. Alle stoelen staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De stoelen zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design stoelen van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Eames stoelen. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Eames stoelen kan u de levering verwachten.

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Eames stoelen! Voor unieke meubels bij jou thuis