Moderne furniture

Budget moderne furniture

De furniture van designers zijn hip en trendy, maar het is niet gemakkelijk om de stuks aan redelijke prijzen te verkrijgen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie furniture zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Surf naar onze online catalogus en bestel nu design meubelen!

Over RetroFurnish

Bij Retrofurnish ben je op de juiste plaats voor design furniture. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle moderne furniture hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Kortom: kwaliteitsvolle meubels online!

Online moderne furniture te koop

Wil je graag unieke moderne furniture kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je moderne furniture aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle furniture staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De furniture zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je moderne furniture bij je thuis of op kantoor. Design kopen is tegewoondig zeer simpel!.

Designers: van Marcel Breuer tot Verner Panton

Bij Retrofurnish vind je reproductie furniture van beroemde designers. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. Marcel Breuer, Verner Panton,…je noemt het maar op: wij hebben de beste designers in huis!

Denk niet langer na over moderne furniture! Koop ze nu op de online shop van Retrofurnish