Moderne meubelen

Betaalbare moderne meubelen

Design meubelen zijn mooi, maar je wilt er niet altijd de volle prijs voor betalen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie meubelen zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Bezoek onze online meubelshop en kies je favoriete meubel uit!

Reproducties bij RetroFurnish

Retrofurnish is een gloednieuw concept dat moderne meubelen online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle moderne meubelen hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Voor een perfecte meubel aankoop!

Online moderne meubelen aanschaffen

Zin om online moderne meubelen te bestellen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je moderne meubelen aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle meubelen staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De meubelen zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je moderne meubelen bij je thuis of op kantoor. In een mum van tijd is je huis stijlvol met unieke meubels!.

Designers: van Marcel Breuer tot Verner Panton

Alle ontwerpen van bekende designers zijn beschikbaar bij Retrofurnish. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. In de webshop vind je meubels van Le Corbusier, Mies van der Rohe, Verner Panton en andere meesters!

Denk niet langer na over moderne meubelen! Koop ze nu op de online shop van Retrofurnish