Moderne tafels

Reproducties bij RetroFurnish

Bij Retrofurnish ben je op de juiste plaats voor design tafels. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle moderne tafels hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Voor een stijlvol huis!

Prijzen moderne tafels

De tafels van designers zijn hip en trendy, maar het is niet gemakkelijk om de stuks aan redelijke prijzen te verkrijgen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie tafels zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Surf naar onze online catalogus en bestel nu design meubelen!

Online moderne tafels te koop

Wordt het tijd om online tafels te kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je moderne tafels aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle tafels staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De tafels zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je moderne tafels bij je thuis of op kantoor. Design kopen is tegewoondig zeer simpel!.

Designers: van Charles Le Corbusier tot Charles Eames

Voor een meubel van een bekende ontwerper moet je bij Retrofurnish zijn. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. In de webshop vind je meubels van Le Corbusier, Mies van der Rohe, Verner Panton en andere meesters!

Denk niet langer na over moderne tafels! Koop ze nu op de online shop van Retrofurnish