Moderne zetels

Designers: van Charles Le Corbusier tot Charles Eames

Voor een meubel van een bekende ontwerper moet je bij Retrofurnish zijn. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. Marcel Breuer, Verner Panton,…je noemt het maar op: wij hebben de beste designers in huis!

Prijzen moderne zetels

Design kopen kan vaak vrij duur uitvallen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie zetels zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Surf naar onze online catalogus en bestel nu design meubelen!

Reproducties bij RetroFurnish

Bij Retrofurnish ben je op de juiste plaats voor design zetels. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle moderne zetels hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Kwaliteit en stijl: voor design liefhebbers onder ons!

Online moderne zetels aanschaffen

Kriebelt het om online zetels te bestellen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je moderne zetels aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle zetels staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De zetels zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je moderne zetels bij je thuis of op kantoor. In een mum van tijd is je huis stijlvol met unieke meubels!.

Snel naar Retrofurnish voor de mooiste moderne zetels