Panton designs

Panton S-chairs en plastics

Panton en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die nu nog steeds veel invloed uitoefenen in de designwereld. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Panton designs uit die materialen nog steeds als zoete broodjes verkocht. De kenmerkende materialen van de Panton designs maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. En die kan jij ook in je eigen woning zetten!

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Panton designs online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Panton designs hoeven niet altijd duur te zijn! Wij bieden design meubelen aan die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op meubel designer en meubelstuk. Kortom: een unieke meubel shop!

Online Panton designs kopen

Wil je graag unieke Panton designs kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Dankzij de webshop kan je online Panton designs aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. De online meubel shop biedt niets dan voordelen. Alle designs staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De designs zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design designs van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Panton designs. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Panton designs kan u de levering verwachten.

Prijzen Panton designs

Hoe mooi de design meubelen van Panton ook zijn, meestal hangt er een meer dan behoorlijk prijskaartje aan vast. Dit is echter niet het geval wanneer je Panton designs online koopt. Wil je graag een op Panton geinspireerd meubelstuk maar er een redelijke prijs voor betalen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door onze unieke meubeldesigns en aantrekkelijke prijzen!

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Panton designs! Voor een design look in je eigen huis