Panton furniture

Panton S-chairs en plastics

Panton en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die nu nog steeds veel invloed uitoefenen in de designwereld. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Panton furniture uit die materialen nog steeds als zoete broodjes verkocht. De kenmerkende materialen van de Panton furniture maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. En die kan jij ook in je eigen woning zetten!

Prijzen Panton furniture

Hoe mooi de design meubelen van Panton ook zijn, meestal hangt er een meer dan behoorlijk prijskaartje aan vast. Dit is echter niet het geval wanneer je Panton furniture online koopt. Wil je graag een op Panton geinspireerd meubelstuk en niet bedrogen uitkomen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door unieke design meubelen aan een prikje!

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Panton furniture online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Panton furniture hoeven niet altijd duur te zijn! RetroFurnish presenteert unieke meubelen die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op meubel designer en meubelstuk. Kortom: een unieke meubel shop!

Online Panton furniture kopen

Wil je graag unieke Panton furniture kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via de webshop kan je online Panton furniture aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Een online design shop is voordelig en kwaliteitsvol. Alle furniture staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De furniture zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design furniture van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Panton furniture. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Panton furniture kan u de levering verwachten.

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Panton furniture! Voor design in je woonkamer of slaapkamer