Panton meubelen

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Panton meubelen online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Panton meubelen hoeven niet altijd duur te zijn! Wij bieden design meubelen aan die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op meubel designer en meubelstuk. Kortom: kwaliteitsvolle meubels online!

Online Panton meubelen kopen

Wil je graag unieke Panton meubelen kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Op onze online shop kan je online Panton meubelen aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. De online meubel shop biedt niets dan voordelen. Alle meubelen staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De meubelen zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design meubelen van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Panton meubelen. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Panton meubelen kan u de levering verwachten.

Prijzen Panton meubelen

Hoe mooi de design meubelen van Panton ook zijn, goedkoop zijn ze niet. Dit is echter niet het geval wanneer je Panton meubelen online koopt. Wil je graag een op Panton geinspireerd meubelstuk maar er een redelijke prijs voor betalen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door onze prachtige designs en de lage prijzen!

Panton S-chairs en plastics

Panton en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die nog steeds gewild zijn over de hele wereld. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Panton meubelen uit die materialen nog steeds als zoete broodjes verkocht. De kenmerkende materialen van de Panton meubelen maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. Design is nu ook toegankelijk voor jou!

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Panton meubelen! Voor unieke meubels bij jou thuis