Panton meubels

Panton S-chairs en plastics

Panton en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die nu nog steeds veel invloed uitoefenen in de designwereld. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Panton meubels uit die materialen nog steeds als zoete broodjes verkocht. De kenmerkende materialen van de Panton meubels maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. En die kan jij ook in je eigen woning zetten!

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Panton meubels online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Panton meubels hoeven niet altijd duur te zijn! Wij bieden design meubelen aan die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken naar het mooiste design. Kortom: een unieke meubel shop!

Online Panton meubels kopen

Wil je graag unieke Panton meubels kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via de webshop kan je online Panton meubels aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. De online meubel shop biedt niets dan voordelen. Alle meubels staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De meubels zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design meubels van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Panton meubels. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Panton meubels staan de design meubels bij u thuis.

Prijzen Panton meubels

Hoe mooi de design meubelen van Panton ook zijn, ze zijn alleminst goedkoop. Dit is echter niet het geval wanneer je Panton meubels online koopt. Wil je graag een op Panton geinspireerd meubelstuk maar er een redelijke prijs voor betalen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door onze prachtige designs en de lage prijzen!

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Panton meubels! Voor design in je woonkamer of slaapkamer