Panton reproducties

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Panton reproducties online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Panton reproducties hoeven niet altijd duur te zijn! RetroFurnish presenteert unieke meubelen die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken naar het mooiste design. Kortom: een kwaliteitsvolle online meubelwinkel!

Online Panton reproducties kopen

Wil je graag unieke Panton reproducties kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubelshop kan je online Panton reproducties aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Een webshop is supervoordelig. Alle reproducties staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De reproducties zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design reproducties van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Panton reproducties. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Panton reproducties kan u de levering verwachten.

Panton S-chairs en plastics

Panton en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die invloed uitoefenen op architecten en design liefhebbers. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Panton reproducties uit die materialen nog steeds als zoete broodjes verkocht. De kenmerkende materialen van de Panton reproducties maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. En die kan jij ook in je eigen woning zetten!

Prijzen Panton reproducties

Hoe mooi de design meubelen van Panton ook zijn, goedkoop zijn ze niet. Dit is echter niet het geval wanneer je Panton reproducties online koopt. Wil je graag een op Panton geinspireerd meubelstuk maar er een redelijke prijs voor betalen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door unieke design meubelen aan een prikje!

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Panton reproducties! Voor design in je woonkamer of slaapkamer