Panton stoelen

Over RetroFurnish

RetroFurnish is een gloednieuw concept dat Panton stoelen online verkoopt. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle Panton stoelen hoeven niet altijd duur te zijn! Wij bieden design meubelen aan die rechtstreeks afkomstig zijn van de productieplaatsen. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op jouw favoriete design stoel of tafel. Kortom: een unieke meubel shop!

Online Panton stoelen kopen

Wil je graag unieke Panton stoelen kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Dankzij de webshop kan je online Panton stoelen aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. De online meubel shop biedt niets dan voordelen. Alle stoelen staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De stoelen zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Wat denk je ervan om de design stoelen van je dromen te kopen van bij je thuis, van op het kantoor, tijdens de vakantie, van waar je ook verblijft? Het kan allemaal! Een eenvoudige klik op onze website en je wordt de gelukkige eigenaar van kwaliteitsvolle Panton stoelen. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling van de Panton stoelen staan de design meubels bij u thuis.

Prijzen Panton stoelen

Hoe mooi de design meubelen van Panton ook zijn, goedkoop zijn ze niet. Dit is echter niet het geval wanneer je Panton stoelen online koopt. Wil je graag een op Panton geinspireerd meubelstuk maar er een redelijke prijs voor betalen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door onze prachtige designs en de lage prijzen!

Panton S-chairs en plastics

Panton en andere tijdgenoten waren zeer invloedrijk tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Ze hebben ze een paar stukken meubels ontworpen die invloed uitoefenen op architecten en design liefhebbers. Het designlandschap is zo drastisch veranderd, nieuwe materialen werden uitgeprobeerd zoals multiplex of triplex. Nu nog worden de Panton stoelen uit die materialen vlotjes verkocht aan kunstliefhebbers. De kenmerkende materialen van de Panton stoelen maken dat ze bekend zijn over de hele wereld. Design is nu ook toegankelijk voor jou!

Snel naar RetroFurnish voor de mooiste Panton stoelen! Voor design in je woonkamer of slaapkamer