Replica furniture

Design bij RetroFurnish

Bij Retrofurnish ben je op de juiste plaats voor design furniture. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle replica furniture hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Kortom: kwaliteitsvolle meubels online!

Budget replica furniture

Design kopen kan vaak vrij duur uitvallen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reprodcutie furniture zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Bezoek onze online meubelshop en kies je favoriete meubel uit!

Online replica furniture aankopen

Kriebelt het om online furniture te bestellen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je replica furniture aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle furniture staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De furniture zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je replica furniture bij je thuis of op kantoor. In een mum van tijd is je huis stijlvol met unieke meubels!.

Designers: van Marcel Breuer tot Verner Panton

Voor een meubel van een bekende ontwerper moet je bij Retrofurnish zijn. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. In de webshop vind je meubels van Le Corbusier, Mies van der Rohe, Verner Panton en andere meesters!

Twijfel niet meer over replica meubelen! Surf snel naar Retrofurnish