Replica meubelen

Reproducties bij RetroFurnish

Retrofurnish is uniek in zijn soort: online meubelen voor een prikje. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle replica meubelen hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Kwaliteit en stijl: voor design liefhebbers onder ons!

Designers: van Mies van der Rohe tot Marcel Breuer

Voor een meubel van een bekende ontwerper moet je bij Retrofurnish zijn. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. In de webshop vind je meubels van Le Corbusier, Mies van der Rohe, Verner Panton en andere meesters!

Goedkope replica meubelen

De meubelen van designers zijn hip en trendy, maar het is niet gemakkelijk om de stuks aan redelijke prijzen te verkrijgen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reprodcutie meubelen zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Bezoek onze online meubelshop en kies je favoriete meubel uit!

Online replica meubelen aanschaffen

Kriebelt het om online meubelen te bestellen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je replica meubelen aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle meubelen staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De meubelen zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je replica meubelen bij je thuis of op kantoor. Designers in huis, je moet er niet veel moeite voor doen!.

Twijfel niet meer over replica meubelen! Surf snel naar Retrofurnish