Reproductie chairs

Over RetroFurnish

Bij Retrofurnish ben je op de juiste plaats voor design chairs. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle reproductie chairs hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Voor een stijlvol huis!

Goedkope reproductie chairs

Design chairs zijn mooi, maar je wilt er niet altijd de volle prijs voor betalen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie chairs zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Bezoek onze online meubelshop en kies je favoriete meubel uit!

Online reproductie chairs aankopen

Wordt het tijd om online chairs te kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je reproductie chairs aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle chairs staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De chairs zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je reproductie chairs bij je thuis of op kantoor. Zo heb je eindelijk design in huis, met een simpele klik!.

Designers: van Charles Le Corbusier tot Charles Eames

Retrofurnish heeft replica chairs van zeer veel verschillende designers in haar gamma. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. Marcel Breuer, Verner Panton,…je noemt het maar op: wij hebben de beste designers in huis!

Snel naar Retrofurnish voor de mooiste reproductie chairs