Reproductie furniture

Designers: van Charles Le Corbusier tot Charles Eames

Retrofurnish heeft replica furniture van zeer veel verschillende designers in haar gamma. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. In de webshop vind je meubels van Le Corbusier, Mies van der Rohe, Verner Panton en andere meesters!

Online reproductie furniture aankopen

Kriebelt het om online furniture te bestellen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je reproductie furniture aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle furniture staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De furniture zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je reproductie furniture bij je thuis of op kantoor. Design kopen is tegewoondig zeer simpel!.

Prijzen reproductie furniture

De furniture van designers zijn hip en trendy, maar het is niet gemakkelijk om de stuks aan redelijke prijzen te verkrijgen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie furniture zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Neem zeker een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door mooie meubelen!

Design bij RetroFurnish

Bij Retrofurnish ben je op de juiste plaats voor design furniture. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle reproductie furniture hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Kortom: kwaliteitsvolle meubels online!

Denk niet langer na over reproductie furniture! Koop ze nu op de online shop van Retrofurnish