Reproductie meubels

Reproducties bij RetroFurnish

Online meubels bestellen? Doe het bij Retrofurnish. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle reproductie meubels hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Voor een stijlvol huis!

Budget reproductie meubels

Design meubels zijn mooi, maar je wilt er niet altijd de volle prijs voor betalen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie meubels zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Neem zeker een kijkje in onze webshop en laat je verleiden door mooie meubelen!

Online reproductie meubels te koop

Wil je graag unieke reproductie meubels kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je reproductie meubels aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle meubels staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De meubels zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je reproductie meubels bij je thuis of op kantoor. Designers in huis, je moet er niet veel moeite voor doen!.

Designers: van Marcel Breuer tot Verner Panton

Alle ontwerpen van bekende designers zijn beschikbaar bij Retrofurnish. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. Marcel Breuer, Verner Panton,…je noemt het maar op: wij hebben de beste designers in huis!

Snel naar Retrofurnish voor de mooiste reproductie meubels