Reproductie tafels

Design bij RetroFurnish

Online meubels bestellen? Doe het bij Retrofurnish. Onze prijzen liggen 50 tot 70% lager ten opzichte van de huidige marktwaarden. Kwaliteitsvolle reproductie tafels hoeven niet altijd duur te zijn! De replica meubelen zijn rechtstreeks afkomstig van de productieplaatsen en brengen dus geen extra kosten met zich mee. RetroFurnish heeft een zeer handige zoekmachine ingebouwd zodat je gemakkelijk kan zoeken op designer en soorten meubels. Kwaliteit en stijl: voor design liefhebbers onder ons!

Online reproductie tafels aanschaffen

Wil je via een webshop reproductie tafels kopen? Dan ben je bij RetroFurnish aan het juiste adres. Via onze online meubel shop kan je reproductie tafels aankopen, zonder dat je je hiervoor hoeft te verplaatsen. Alle tafels staan per designer gerangschikt, zodat je een uitgebreid overzicht verkrijgt. De tafels zijn stuk voor stuk gelijkend aan de originele designs, waardoor je zeker kan zijn van je aankoop. Binnen acht tot twaalf weken na de bestelling staan je reproductie tafels bij je thuis of op kantoor. Design kopen is tegewoondig zeer simpel!.

Prijzen reproductie tafels

De tafels van designers zijn hip en trendy, maar het is niet gemakkelijk om de stuks aan redelijke prijzen te verkrijgen. Bij Retrofurnish ben je echter zeker van prijs-kwaliteit. De reproductie tafels zijn binnen ieders budget. Voor een replica stuk betaal je minder, maar krijg je hetzelfde ontwerp en kwaliteit terug. Bezoek onze online meubelshop en kies je favoriete meubel uit!

Designers: van Verner Panton tot Charles le Corbusier

Retrofurnish heeft replica tafels van zeer veel verschillende designers in haar gamma. De meubelen die wij beschikbaar hebben in onze catalogus zijn van designers en tijdgenoten die zeer invloedrijk waren tijdens de belangrijke jaren van het meubeldesign. Het designlandschap omvat verschillende meubel ontwerpen die vervaardigd zijn uit verschillende design materialen. Marcel Breuer, Verner Panton,…je noemt het maar op: wij hebben de beste designers in huis!

Snel naar Retrofurnish voor de mooiste reproductie tafels